top of page

Tervetuloa North Garage - Auto & Konehuoltoon!

Korjaamme Kevyttä Kalustoa - Luotettavasti ja Ammattitaidolla

North Garage on korjaamo, jossa ajoneuvosi saavat ansaitsemansa huomion ja hoidon. Olemme erikoistuneet kevyen sekä raskaan kaluston korjaukseen, ja meillä on yli kymmenen vuoden kokemus alalta. Alla esittelemme, miksi olemme paras valinta kaikkiin kevyen kaluston huolto- ja korjaustarpeisiin:

Laaja Palveluvalikoima

Tarjoamme kattavan valikoiman palveluita, mukaan lukien moottorikorjaukset, jarruhuollot, ilmastointihuollot, öljynvaihdot, renkaiden vaihdot ja paljon muuta. Hoidamme ajoneuvosi kuntoon alusta loppuun.

Asiakaslähtöisyys

Asiakkaidemme tarpeet ovat meille etusijalla. Kuuntelemme huolellisesti toiveitasi ja tarpeitasi, jotta voimme tarjota räätälöityjä ratkaisuja. Olemme ylpeitä siitä, että olemme rakentaneet vahvoja asiakassuhteita luottamuksen ja ammattitaidon avulla.

Laatu ja Turvallisuus

Korjaustyömme on aina laadukasta ja turvallista. Käytämme vain parhaita varaosia ja noudatamme tiukkoja turvallisuusstandardeja, jotta voit luottaa ajoneuvosi kuntoon.

Edulliset Hinnat

Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat, jotta autojen ja muiden ajoneuvojen korjaaminen ei rasittaisi lompakkoasi. Haluamme varmistaa, että saat parasta vastinetta rahoillesi.

Jos ajoneuvosi kaipaa huoltoa tai korjausta, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. North Garage on täällä palvellakseen sinua ja pitääksesi ajoneuvosi liikkeellä.

Kun haluat luotettavaa ja ammattitaitoista kevyen kaluston korjausta, valitse North Garage. Palvelemme sinua suurella sydämellä ja tinkimättömällä ammattitaidolla.

bottom of page